+70 produktioner for Bodylab

Hos Mollers er vi utroligt stolte over vores samarbejde med Bodylab. Bodylab er et sports nutrition- og fit lifestyle-brand, hvilket er et perfekt match for Mollers.

Vi har i dag samarbejdet med Bodylab i over 3 år og lavet over 70 forskellige produktioner sammen. Samarbejdet har udviklet sig til mere end blot en kunde-leverandør relation – det er blevet et partnerskab baseret på gensidig tillid og forståelse.

Historien bag samarbejdet

Tilbage i 2020, da Mollers stadig var et nyt og beskedent produktionsselskab, bestående af kun Jonas og Mikkel, begyndte rejsen med Bodylab. Bodylab havde store ambitioner og brug for en kreativ samarbejdspartner til at realisere dem. Mollers var den perfekte partner, fordi ambitionsniveauet var gensidigt. 

Fra dag ét har vi hos Mollers leveret både videoproduktioner, fotografering og kreativ sparring, som en del af Bodylabs content løsning. Evnen til at tilbyde en komplet pakke var afgørende i beslutningen for Bodylab om at indgå samarbejdet, og ikke mindst deres klarhed i et ønske om et langsigtet samarbejde.

En unik succes case

Det unikke ved dette samarbejde er, at begge parter nu kender hinanden indgående. Hos Mollers forstår vi Bodylab´s behov, værdier og mål, og Bodylab har tillid til vores ekspertise og kreativitet. Denne dybe forståelse gør, at vi kan arbejde hurtigt og effektivt sammen. 

Igennem årene har vi leveret flere TV reklamer, content til store kampagne lanceringer, et ton af organisk materiale til sociale medier, website mm.

Men det er ikke kun vores faglige evner, som gør samarbejdet unikt. Vi har nemlig skabt en unik kemi med hele Bodylab-teamet. I dag er det en fornøjelse at arbejde sammen – vi ved, hvad der inspirerer os, og hvad der får os til at tænke. Vi deler grin, sjove øjeblikke og en entusiasme for det arbejde, vi gør sammen.

Det vigtige element

Hos Mollers værdsætter vi et samarbejde som dette. Generelt er der et centralt element, som udgør fundamentet for et vellykket samarbejde og det er et dybdegående kendskab til hinanden. 

Dette opnås gennem et længerevarende samarbejde, hvor man har mulighed for at udvikle sig sammen og forme fælles ambitioner. I samme omgang skabes der et miljø, hvor konstruktiv feedback spiller en central rolle. Begge parter skal være åbne overfor at modtage og give feedback, hvilket bidrager til konstant forbedring. 

Hos Mollers er vi stolte over at præsentere vores unikke samarbejde med Bodylab.