MØD
A-HOLDET.

Hos Mollers har vi en klar vision. Vi vil være Nordens fortrukne bureau inden for sport.

Vi er et team af passionerede film folk, som værdsætter kvalitet, team spirit og tør drømme stort. Vi tror på, at
succes er bedst, når det bliver delt.

Vi er et lille team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Vores kunder kan forvente et energisk team, som får meget ud af lidt. Hos os behøver vi ikke produktionshold på +10 personer for
at skabe noget unik og flot.

Hos Mollers har vi en klar vision. Vi vil være Nordens fortrukne bureau inden for sport.

Vi er et team af passionerede film folk, som værdsætter kvalitet, team spirit og tør drømme stort. 

Vi tror på, at succes er bedst, når det bliver delt.

Vi er et lille team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Vores kunder kan forvente et energisk team, som får meget ud af lidt. 

Hos os behøver vi ikke produktionshold på +10 personer for at skabe noget unik og flot.

UP
YOUR
GAME.

Mollers slogan er “Up Your Game”, og det afspejler vores dedikation til konstant udvikling. Dette gælder både i vores profesionelle og personlige liv.

Vi stræber dagligt efter at blive en bedre version af os selv, og det er den indstilling vi bringer med os i alt hvad vi gør. Hos Mollers tror vi på, at udvikling og forbedring er nøglen til succes. Uanset om det drejer sig om at løse komplekse udfordringer for vores kunder eller løfte vores eget niveau.

Mollers henvender sig til dem, der deler vores passion for konstant vækst og udvikling. Vores mission er at inspirere og leverer kreative løsninger, der bringer dig videre i rejsen mod konstant udvikling.

FAQs

Vi har en dyb passion for sport, og det er en afgørende del af vores identitet. Vi tror på sportens evne til at fange opmærksomhed og formidle budskaber på en unik og engagerende måde. 

I en tid, hvor kampen om online opmærksomhed er intens, kan vores evne til at fange sportens tempo og spænding hjælpe vores kunder med at skille sig ud og nå deres mål. 

Vi kombinerer vores professionelle ekspertise med vores personlige passion for sport til at levere unikke og effektive løsninger. 

Det handler om at gøre indholdet interessant og engagerende at se på. Vores karakteristiske tilgang til content er en stærk ressource, som kan gøre ethvert emne mere livligt og spændende. 

Vi er specialister i at gøre indhold seværdigt, uanset emnet. Så selv, hvis du ikke er en sportsvirksomhed, kan vores ekspertise og kreative tilgang hjælpe dig med at skabe content, som skiller sig ud. 

Hos Mollers er vores mål altid at levere kvalitet – vi er derfor ikke de billigste. Men vi leverer utrolig høj kvalitet til en langt lavere pris end de dyreste på markedet. Hos os behøver vi ikke et produktionshold på +10 personer for at skabe noget unikt og flot. 

Prisen for vores tjenester varierer afhængigt af projektets omfang og kompleksitet. Alle produktioner er forskellige og der er mange faktorer, som påvirker prisen. 

Vi skræddersyer altid prisen til hver produktion for at sikre, at vores kunder får den bedste værdi for deres investering. 

Et langvarigt partnerskab med Mollers er bygget på gensidig tillid og dyb forståelse. Vi foretrækker altid disse samarbejder, da det giver mulighed for et bredere kendskab til virksomheden, konstruktiv udvikling og et effektivt content program, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. 

Virksomhedens fordele er fleksibilitet, effektivitet og kontinuerlig udvikling. Gennem et længerevarende samarbejde er der også i højere grad mulighed for kreativ sparring, som kan tage virksomhedens indhold til næste niveau.  

For at blive en unik succes case hos Mollers, så skal vi i samarbejde have opnået nogle specifikke målsætninger. Disse er unikke fra virksomhed til virksomhed, men kan være alt fra antal opnåede konverteringer på en paid ads kampagne til en tilfredshed i et visuelt flot slutprodukt. 

Succes er subjektivt, men vores erfaringer fortæller, at vi gennem et længerevarende samarbejde har større chance, for at opnå de resultater vi ønsker; fordi vi i samarbejde udvikler os og gennem årene skaber en stærk alliance med mulighed for at vokse. 

At indlede et samarbejde med Mollers er en simpel proces. Du kan komme i kontakt med os på følgende måder: 

  1. Udfyld vores kontaktformular på vores hjemmeside. Vi vil reagere hurtigt på din henvendelse og tage kontakt for at diskutere dine behov og ønsker. 
  2. Send en e-mail direkte på kontakt@mollersmedia.dk. Vi er altid klar på at besvare dine spørgsmål og tage imod din henvendelse. 
  3. Du kan ringe til os på telefonnummeret +45 2099 2779, hvor Jonas står klar til at tage imod din henvendelse.

Vi ser frem til at indlede et givende samarbejde og hjælpe dig med at opnå dine mål.

Bestil en gratis
kreativ session.

Vi vil meget gerne lærer jer at kende.

Bestil en uforpligtende kreativ session, hvor vi vil komme med tiltag på, hvordan vi kan hjælpe netop jer.