Samarbejdet med Sportmaster i +5 år

Sportmaster og Mollers har længe været en ting. Det er faktisk vores mest unikke eksempel på et langvarigt samarbejde, som i dag resulterer i et ekstremt effektivt content program.

Med mere end 5 års samarbejde har vi skabt en naturlig alliance, da både de og vi deler en passion for sport. Sportmaster som en prominent sportsforhandler og Mollers som et kreativt bureau specialiseret i sport gør os til et perfekt match.

Historien bag samarbejdet

Historien om samarbejdet går helt tilbage til før Mollers var en ting. Mikkel og Jonas lavede i deres fritid film om fodbold og Mikkel skulle i 2016 medvirke i en Sportmaster kampagne i samarbejde med Adidas – vel og mærket som atlet.  

Dette danner et kendskab til virksomheden, som resulterer i, at Jonas efter gymnasiet i 2017 bliver fuldtidsansat som Sportmasters in-house fotograf. Efter et par år overtager Mikkel denne position og samtidig bliver Mollers stiftet. 

I 2020 går Mikkel fuld tid i Mollers og siden da har Sportmaster og Mollers fortsat samarbejdet. 

En unik succes case

Hos Mollers har vi ikke blot fungeret som leverandør af video- og billedmateriale; vi er aktivt involveret i den kreative proces og pitcher ideer og koncepter til store kampagner. 

I dag er det en fornøjelse at arbejde sammen, da vi ikke kun forstår Sportmaster´s behov og værdier, men også deler en passion og entusiasme for det arbejde, vi udfører sammen. Sportmaster har på grund af vores langvarige partnerskab stor tro og tillid til vores ekspertise, hvorfor vi som ekstern partner, arbejder utroligt selvstændigt hele vejen igennem. 

Igennem årene har vi leveret et ton af forskellige projekter til Sportmaster. Blandt andet flere TV-reklamer, fotografier til out-of-home materiale, videomateriale til butikker og storskærme, store kampagne lanceringer i samarbejde med brands, som Nike, Adidas, Asics mfl. og ikke mindst en helt masse organisk materiale til sociale medier, nyhedsbreve og website.

Det langvarige samarbejde

Vi værdsætter og prioriterer disse samarbejder, da vi lærer virksomheden og menneskene bag at kende på et dybt plan. Vi foretrækker den dybe forståelse og de tætte bånd, der bliver skabt gennem årene. 

Mollers består af et lille og passioneret team, som værdsætter kvalitet, team spirit og tør drømme stort. Vi tror på, at succes er bedst når det bliver delt. 

Når vi er tætte på vores kunder, er der ikke langt fra tanke til handling. Det er vores samarbejde med Sportmaster et eksempel på.