FILM
PRODUKTION.

Mollers kerneprodukt er filmproduktion.

Vi tager altid en energisk tilgang og tillader os selv at have det sjovt imens. Det resulterer i film folk rent faktisk vil se.

Vi vil inspirerer og bidrage til en sundere livsstil.

Hos Mollers håndterer vi alt lige fra helt store kampagne produktioner til organisk materiale på sociale kanaler.

Vi kan tilbyde en bred vifte af filmproduktioner til lige præcis dit behov. Det content, som vi producerer skal gå hånd i hånd med din ambition og dit formål.

FILM
PRODUKTION.

Mollers kerneprodukt er filmproduktion. Vi tager altid en energisk tilgang og tillader os selv at have det sjovt imens. Det resulterer i film folk rent faktisk vil se.

Vi vil inspirerer og bidrage til en sundere livsstil.

Hos Mollers håndterer vi alt lige fra helt store kampagne produktioner til organisk materiale på sociale kanaler.

Vi kan tilbyde en bred vifte af filmproduktioner til lige præcis dit behov. Det content, som vi producerer skal gå hånd i hånd med din ambition og dit formål.

STILL
BILLEDER.

Som en del af vores service tilbyder vi også still billeder. Vi er stolte af at have professionalle fotografer internt i virksomheden, som er specialiseret i sport.

Vi fokuserer altid på at formidle historier på en ægte, dynamisk og tiltalende måde.

Vores kunder kan derfor tilvælge still billeder i deres content løsning – hvilket vi sørger for harmonerer med det udtryk, der skabes i filmproduktionen.

Se nedenfor udvalgte stills og ellers dyk ned i vores udvalgte succes cases, hvor der er endnu flere stills.

KONCEPT-
UDVIKLING.

Du er sandsynligvis her, fordi du ved, at det også kræver gode idéer, hvis man ønsker at producere medieprodukter i højeste kvalitet, til effektiv visuel markedsføring. Hos Mollers giver vores lille team med store kreative kompetencer dig et nødvendigt fundament for at komme i mål.

Vores resultater vil altid matche dine forventninger, for vi sigter efter at overgå dem.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Vi starter med at lytte til dig og din virksomhed, for at forstå jeres mål og behov. Uanset hvor du er i processen – idéudvikling, produktion eller strategisk implementering – kan vi træde til med ekspertise og hurtig handling.

Efter at indsamle information om din situation, udvikler vi i samarbejde idéer til at visualisere din vision. Her kan Mollers både håndtere alt det kreative, men også facilitere kreative sessions til fælles brainstorm. Uanset, garanterer vi unikke løsninger. Vi er først tilfredse, når du er det.

Ideerne illustreres af moodboards, storyboards og andre visuelle demoer: Så vi kan spille sammen om noget konkret, og komme hurtigere på linje med hinanden. Herfra udarbejder vi en taktik for den praktiske udførelse. Produktionsplanen udarbejder Mollers, så det skaber de bedste betingelser for at få de perfekte billeder i kassen.

Produktionen består af to dele, hvor vi først tager på location for at skyde materialet. Efterfølgende bruger vi tid på Mollers kontor, hvor produktet sammensættes og redigeres, så du kan gå på banen med en perfekt opstilling.

Du kan frit deltage med os på location og kontoret. Her sikrer vi et konstant feedback-loop, så dine ændringer og rettelser hurtigt implementeres. Så modtager du det færdige produkt til din fornøjelse. Nu skal alt dit content ud og leve.

Du fortæller om din vision mens vi lytter og danner os et grundlag for at kunne hjælpe dig.

Vi er de kreative genier, som skal tænke os til en helt fantastisk idé.

Der tegnes storyboard og lægges en produktionsplan, som vi nøje udfører.

Tid til eksekvering.
Her producere og skabet vi et helt unikt produkt til dig.

Bestil en gratis
kreativ session.

Vi vil meget gerne lærer jer at kende.

Bestil en uforpligtende kreativ session, hvor vi vil komme med tiltag på, hvordan vi kan hjælpe netop jer.